Håndmalede gaveartikler du ikke finder andre steder

Workshops

Workshops

Girlstyle afholder workshops i dekorativ maling for alle der kunne tænke sig at begynde at male. En workshop er en nem, sjov og uforpligtende måde at afprøve og udforske denne afslappende maleteknik på.

Vi afholder workshops for både begyndere og lettere øvede. Som nybegynder i dekorativ maling anbefaler vi at du vælger begynderworkshoppen. Er I flere der bestiller tid til en workshop samtidig (dog højst 6 personer) skal I alle vælge det samme maleri. For at vælge det billede du vil male skal du gå til billeder på Facebooksiden "maleworkshop med Girlstyle". 

Alle workshops afholdes om søndagen med opstart kl. 13.00 hele året undtagen juli og december måned.

Maleworkshops på Facebook - Tryk
Under billeder på Facebook finder du alle maleworkshops, de er delt op i mapper med begyndere, lettere øvede.
Har du ikke været med på nogen af vores tidligere maleworkshops anbefales du at vælge en workshop fra begyndermappen for at få mest muligt ud af det.

Hvem kan deltage?
Det kan alle, uanset alder og køn.
Du behøver hverken at kunne tegne eller male på forhånd. Tag eventuelt en god ven med og lad os sammen få et par hyggelige,sjove og afslappende maletimer.

Spar 200 kr. på den næste workshop.
Inviter 3 af dine venner med til en workshop og du betaler kun 50 kr. for din egen workshop. Gælder kun begynderworkshoppen.

I hver billede mappen på Facebook kan I vælge mellem flere billeder, der vil løbende komme nye billeder.

Workshop for begyndere – 1B
Workshop for alle begyndere.
Varighed ca. 2½ time.
Priser fra: 250 kr. pr. person

Workshop for lettere øvede – 1LØ
Denne workshop anbefales til dig der har deltaget på en eller flere begynder workshop.
Varighed ca. 3 timer.
Priser fra: 299 kr. pr. person

Evt. aflysning på grund af sygdom vil blive meddelt på Facebook Tryk

Påklædning:
Mød op i noget tøj, der ikke tager skade af lidt maling. Medbring evt. et forklæde, da det kan være meget svært – ja, næsten umuligt - at få malingen af tøjet.

På alle workshops tilbydes kaffe/the og vand til fri afbenyttelse.

Tilmelding:
Send en mail til beauty@girlstyle.dk med oplysninger om navn, adresse og tlf. nr. på de enkelte deltagere samt nummer på workshopen samt hvilken dato i ønsker at afholde workshoppen.
Så snart din tilmelding er modtaget sender vi dig en email som bekræfter din bestilling samt betalingsoplysninger. Bestil i god tid for at være sikker på at den ønskede dag er ledig.

Betaling:
Beløbet indbetales til MobilePay 24 42 26 88 eller bankoverføres. Beløbet skal være registreret hos os senest søndag ugen før workshoppen bliver afholdt, da vi ellers forbeholder os retten til at leje pladsen ud til anden side.

Endelig bekræftelse:
Vi sender dig en mail med endelig bekræftelse på workshoppens gennemførelse så snart beløbet er registreret dog senest onsdagen før afholdelsesdagen.
Betalingen er bindende og indbetalte beløb refunderes ikke.

Workshoppen afholdes i Fensmark, 4684 Holmegaard.

Judith Burns
Happy Painting

Webshop fra e-hjemmeside.dk