Håndmalede gaveartikler du ikke finder andre steder

Træning og evaluering

Træning og evaluering

Når du har tilmeldt dig og betalt for opstartspakken aftales en tid til din første træningsdag hvor du modtager gratis undervisning i at male det billede som følger med til din opstartspakke. Din første træningsdag vare ca. 3½ time og 1 time hvor vi sammen gennemgår malepartykonceptet. Første gang du kommer til en aftalt træningsdag får du udleveret din egen opstartspakke og eventuelle andre produkter som du har forudbestilt. Produkterne fra din opstartspakke bruger du på dagen.

Efter træningsdagen tager du dit billede med hjem og øver videre derhjemme. Når du er tilfreds med dit maleri, indsendes et foto af billedet til evaluering.

Prisen du betaler for evaluering, er inkluderet i opstartspakken som du får udleveret på træningsdagen.

Evaluering:
Et klart og helt skarpt foto af det færdige maleri indsendes til beauty@girlstyle.dk for evaluering. Bliver maleriet godkendt vil det blive lagt ind i din Facebookmappe og du er nu klar til at begynde at reklamere for dit nye maleparty.

Er du i tvivl om dit billede kan godkendes så er det en god idé at indsende et prøvefoto - inden du maler det over på lærredet - så ved du om du er på rette vej.

OBS! Kan detaljerne ikke ses på det indsendte billede vil du blive bedt om at indsende et nyt. Ingen malerier bliver godkendt ud fra dårlige indsendte foto. Kvaliteten af fotoet skal være tiptop.

1'ste maleri til 3½ times party.

Webshop fra e-hjemmeside.dk