Håndmalede gaveartikler du ikke finder andre steder

Partykonsulenter søges

Bliv partykonsulent med Girlstyle som din sparringspartner

Har du lyst til nye udfordringer?

Vi vil gerne have dig med også!

Girlstyle har sammensat et malepartykoncept hvor du får mulighed for at starte din egen forretning og få foden under eget bord, for en meget lille investering.

Når du vælger at starte op som selvstændig partykonsulent bliver du din egen herre – vi er din sparringspartner, som hjælper dig i gang og lære dig at male, vi står til din rådighed, hvis der skulle opstå problemer eller du har opgaver du gerne vil have hjælp til.

Som partykonsulent vil du komme til at møde mange nye mennesker på en sjov og anderledes måde. Det er vigtigt at du har lyst til at skabe gode oplevelser for andre – samtidigt med at du selv har det rart på jobbet.

Du behøver ingen forudgående kendskab til branchen, vi giver dig mulighed for at lære at male helt gratis, tjene gode penge, være selvstændig og være en del af et fællesskab hvor vi støtter op om hinanden.

Malekonceptet giver alle mulighed for at starte op uanset hvilken uddannelse du har, så kan du også lære det, vi hjælper dig på vej med startpakker, træningsdage og produkter.

En del af partykoncept er, at du kan tilmelde dig til nye træningsdage efterhånden som Girlstyle udvider sit party-program med flere malerier. På den måde kan du hele tiden udvide din egen partyportefølje i takt med at du får flere kunder. Det betyder at dine kunder altid kan finde de sidste nye malerier på din party-væg. Du bestemmer helt selv hvornår du vil udvide med et nyt maleparty og deltage på en ny træningsdag.

Partykonceptet er velegnet til dig der gerne vil male og kan afsætte tid i hverdagen til at afholde malepartier og gerne vil gøre en aktiv indsats for sagen. Det er ikke et krav at du kan male eller tegne i forvejen – på dine træningsdage modtager du GRATIS undervisning i de forskellige maleteknikker vi anvender.

Kan du finde minimum 6 gæster til dine malepartier, så vil du meget hurtigt kunne tjene rigtig gode penge og du vil modtage GRATIS undervisningstimer i de malerier som du tilbyder til dine kunder.

Vores partykonsulenter er delt op i områder (postnumre), hvilket betyder, at der kun er begrænset pladser. Så tøv ikke for længe, hvis du ønsker at være den nye partykonsulent i dit nærområde.

Webshop fra e-hjemmeside.dk