Malesjov med Girlstyle

Girlstyle's aktivitetssæt - mal et lærred
I denne tid hvor vi alle skal passe ekstra godt både på os selv og hinanden, tilbringer vi mere tid indendørs end nogensinde før. Derfor skal der også hele tiden findes på noget nyt og kreativt at fordrive tiden med i vores hjem.

Da jeg selv elsker at male og ved hvor afslappende og sjovt det er, ville jeg finde på en ny maleaktivitet, som alle – voksne, børn og bedsteforældre - kan være fælles om.  
 

Så har du lyst til at male, kan et aktivitetssæt fra Girlstyle være lige noget for dig. Du behøver ikke at lære at tegne først - det hele er forberedt for dig. Du behøver ingen erfaring og alle kan være med.

Et aktivitetssæt består af forhåndstegnede billeder, som er lige til at male på det medfølgende lærred. Billederne er håndtegnet og designet af Girlstyle og kan males af alle - både voksne og børn.

Et aktivitetssæt fra Girlstyle er også den helt perfekte gaveidé til børnefødselsdage, juledage, shower-party, venneaftener o.m.a.

Du kan også vælge selv at male billedet og give det i gave - en personlig gave er altid noget ganske særligt.

Bestil Girlstyles forhåndstegnede lærreder, de er lige til at male på.
Du kan vælge mellem:

1 stk. forhåndstegnet maleplade 18x24cm. uden produkter eller
1 stk. forhåndstegnet maleplade 18x24cm. med produkter 


Bemærk:
Ved bestilling må der påregnes ca. 1 uge før afsendelse. De vil ikke altid være 100% identiske. Der medfølger 1 skriftlig tringuide til et malesæt. Til hver ordre leveres max 3 tringuider. Bestiller du f.eks 4 malesæt og har brug for flere tringuider, skrives antal i kommentarfeltet når du bestiller og vi vedlægger flere i din ordre, selvfølgelig uden beregning.

På Facebooksiden https://www.facebook.com/www.girlstyle.dk er du velkommen til at dele dine billeder fra jeres hygge stunder og vi vil glæde os til at se jeres færdige resultater.

Link til bestilling Tryk

Webshop fra e-hjemmeside.dk