Håndmalede gaveartikler du ikke finder andre steder

Girlstyle’s nye malepartykoncept

For en del år siden startede jeg på en ny rejse, en malerejse. Jeg havde aldrig drømt om at den ville gå hen og blive til min helt store passion. At male er for mig både sjovt og afslappende og en kilde til stor indre tilfredshed.

At sammensætte dette malepartykoncept har været en længere proces, som jeg håber vil vække stor glæde hos dem der deltager, enten som partykonsulent eller som gæst ved et af vores partyarrangementer. Mit mål med konceptet er at hjælpe andre til at opdage nogle af deres kreative maleevner – evner som de måske slet ikke anede de havde.  

Hvis du - ligesom mig - brænder for at male og samtidigt ønsker at bringe din maleglæde videre til andre, hører jeg gerne fra dig med henblik på at blive partykonsulent.

Måske du allerede maler, eller måske har du længe gået og tænkt på at det kunne være hyggeligt at begynde at male, men har aldrig rigtig fået gjort noget ved det. Uanset hvem du er, har du mulighed for at blive en del af et spændende malepartykoncept og ovenikøbet tjene penge på det.

Webshop fra e-hjemmeside.dk