Håndmalede gaveartikler du ikke finder andre steder

Forside - bliv selvstændig

Tjen penge på din hobby - bliv selvstændig og få foden under eget bord

For at blive en del af dette maleprogram behøver du ingen forudgående kendskab til at male, det eneste det kræver er tålmodighed og gå på mod og lyst til at male. Alt det andet lærer du på kurserne

Jo flere medlemmer vi er, jo nemmere bliver det at nå ud til mange mennesker og jo flere vi er, jo stærkere står vi, et fællesskab gør os alle stærkere.

Der er oprettet 3 forskellige undervisningsmoduler som du løbende kan deltage på. Når du har bestået dit første kursus og du har øvet det du har lært, så kan du, så snart du føler dig parat arrangere dine egne kurser og undervise dine egne kursister efter samme maleprincipper.  


For at kunne undervise andre er det vigtigt, at du mestrer alle grundteknikkerne fra bunden, så du fremstår både professionel og troværdig.

Efterhånden som du selv består flere kurser, vil du også kunne tilbyde flere, og dermed tiltrække endnu flere kunder. Efter hvert kursus betales et mindre beløb til evaluering af din opgave.

Reklamér for dine kurser

Som medlem af Girlstyles maleprogram går du 100% ind for at få flere kursister til at deltage i programmet. Det er en fordel, hvis du har et stort socialt netværk, hvor du kan reklamere for det du laver. F.eks. en Facebook- profil, Instagram, YouTube kanal, nyhedsbrev eller andet.

Du kan også reklamere for konceptet bl.a. ved at hænge reklamer op, dele flyers ud, deltage i arrangementer i dit lokalområde og m.m.

Har du brug for hjælp til planlægningen, giver Girlstyle gerne en hånd med.

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk