Tid til nye udfordringer?

Love to Paint - Tid til nye udfordringer?

Tid til nye udfordringer?                                                    
Bliv din egen chef med Girlstyle som din guide og sparringspartner

Love to Paint med Girlstyle er et maleparty-koncept, som bygger på en række færdige billeder, som du som malekonsulent kan tilbyde i din forretning.

For at blive Love to Paint malekonsulent og skabe din egen forretning behøver du ingen forudgående kendskab til at male, og heller ingen erfaring i hvordan du underviser andre. Men du skal have rigtig meget lyst til at afholde malearrangementer i hverdagen, om aftenen eller i weekenden, og du skal være villig til at gøre en aktiv indsats for sagen. 

I din tilmeldingspakke medfølger det første billede du lære at male. Når du har oparbejdet den nødvendige kompetance i at male dette billede, bliver du godkendt af Girlstyle. Og så bliver det din tur til at undervise andre - dine "kunder" gæsterne til dit arrangement. Du guider gæsterne igennem hele maleprocessen trin for trin, og når aftenen er omme vil hver gæst have malet sit eget billede - et billede de med stolthed kan tage med hjem og hænge op på væggen.

Hvad det kræver af dig
For at blive malekonsulent skal du selvfølgelig være indstillet på at bruge den tid det tager dig at opnå de nødvendige kompetancer i de teknikker og malemetoder jeg anvender, jo mere du øver dig, jo hurtigere bliver du klar til at afholde det første malearrangement.   

Vi udvider hele tiden udvalget af billeder du kan tilbyde dine kunder. Når du ønsker at tilføje et nyt billede til dit repertoire, tilmelder du dig blot vores GRATIS undervisning. Du bestemmer helt selv tempoet.

Og hvad der ellers følger med
Som
Love to Paint  malekonsulent bliver du selvstændig chef i egen forretning, og du står derfor selv for alt det adminiostrative. Du skaffer gæster, laver aftaler, fakturerer, og du bestiller malematerialer. Især i din første tid som konsulent vil der være en del spørgsmål der skal besvares - men vi står klar til at hjælpe dig!

På hjemmesiden skat.dk kan du finde svar på spørgsmål vedr. skat, moms, fradrag mm, som melder sig i indledningsfasen. Men helt generelt behøver du ikke at blive momsregistreret, så længe du omsætter for under 50.000 kr. i løbet af et år. Først når din omsætning overstiger - eller forventes at overstige 50.000 kr. inden for en periode på 12 måneder, bliver momsregistrering aktuel. Det er gratis at
blive momsregistreret og få et CVR-nummer, og med din registrering får du adgang til moms- og andre fradrag på nogle af dine udgifter. Du kan blive registreret på www.virk.dk

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk