Bliv "Love to Paint" male-konsulent

Introduktion til Love to Paint

Introduktion

Velkommen til Girlstyles nye malekoncept der har fået navnet
Love to Paint .

For en del år siden startede jeg på en ny rejse, en malerejse. Jeg havde aldrig drømt om at det ville gå hen og blive min helt store passion. At male er for mig både sjovt og afslappende og en kilde til stor indre tilfredshed.

I de sidste par år er jeg desværre blevet ramt af flere autoimmune sygdomme og har haft svært ved at komme hjemmefra. Men når jeg sætter mig ned med en malepensel i hånden og fordyber mig i farvernes verden, glemmer jeg mine smerter og tiden flyver afsted. At male er for mig den bedste medicin og den bedste terapi der kan købes for penge.

Så fik jeg idéen til malekonceptet Love to Paint , som går ud på at hjælpe andre til at opdage deres egne kreative maleevner - evner som de måske slet ikke vidste de havde.

Hvis du - ligesom mig - brænder for at male, kan du være med til at bringe din maleglæde videre til andre og samtidig tjene penge på det. Som Love to Paint malekonsulent kan du blive din egen chef med Girlstyle som sparringspartner. Du får mange sjove oplevelser, du bestemmer selv din arbejdstid og dermed bestemmer du også din egen indtægt.

Måske maler du allerede, måske er du gået på pension, eller måske har du længe gået og tænkt på at det kunne være hyggeligt at male, men har aldrig rigtig fået gjort noget ved det. Uanset hvem du er, og hvilken baggrund du har, har du mulighed for at blive en del af et spændende malekoncept som egner sig til mange festlige lejligheder. Konceptet er rettet mod alle, uanset alder, og er tænkt som en både sjov, kreativ, lærerig og anderledes måde at være sammen på.

Tænker du at det er da lige mig, og er du klar til at opbygge din egen forretning og afholde malearrangementer rundt omkring i de danske hjem og i firmaer, så vil jeg glæde mig rigtig meget til at høre fra dig.

Tilmeldingspakke kan bestilles her: Tryk.
Spørgsmål kan stiles til beauty@girlstyle.dk


Fordele som Love to Paint  malekonsulent

  • Du lærer at male m.m.
  • Gratis maleundervisning
  • Tjen ekstra i din fritid
  • Nye billeder tilføres porteføljen jævnligt
  • Ingen investering i stort varelager
  • Fællesreklame
  • Du bestemmer selv dit arbejdstempo
  • Ingen bindinger
Webshop fra e-hjemmeside.dk